Siirry sisältöön sitemap
Pelastusauto Ford Ranger ulkoa.

Laatu ja vastuullisuus

Ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin

Me tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka eivät täytä pelkästään tämän päivän vaatimuksia, vaan ulottuvat myös tulevaisuuden haasteisiin. Arvostamme vuorovaikutteista asiakkuusprosessia. Sen ansiosta pystymme ohjaamaan asiakkaitamme tekemään tulevaisuuteen varautuvia valintoja.

Apunamme on kolme laatujärjestelmää, joilla varmistamme ajoneuvojen parhaan laadun:

– ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä

– ISO 14001 ympäristöjärjestelmä

– ISO 45001 työhyvinvointi- ja työturvallisuusjärjestelmä

Niiden avulla varmistamme järjestelmällisesti, että asiakkaamme saavat käyttöönsä mahdollisimman laadukkaita ja vastuullisia tuotteita, joita ovat valmistaneet hyvinvoivat työntekijät.

Vastuullisuus kehityksen ajurina

Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat vastuullisia valintoja. Pystymme auttamaan siinä, sillä olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti ympäristöystävällisemmäksi.

Olemme esimerkiksi kehittäneet materiaaleja. Aiemmin yleisesti käytetystä lasikuidusta olemme siirtyneet nykyaikaisiin kestomuoveihin. Näin ongelmajäte on korvattu kierrätettävällä materiaalilla.

Samalla ajoneuvojen paino on saatu alemmaksi, mikä vähentää polttoaineen kulutusta.

Haluamme olla edelläkävijöitä jatkuvassa muutoksessa. Näin voimme parhaiten tarjota asiakkaillemme heille sopivia ajoneuvoja.

J5L-Production Oy:lle on myönnetty Ford Pro Convertor -sertifikaatti. Olemme myös sertifioitu Mercedes-Benz VanPartner-kumppani.