Siirry sisältöön sitemap
Volvo XC 90 Lääkäriyksikkö ulkoa.

Yritys

Arjen sankarien palveluksessa

Meille J5L-Produtionissa on tärkeää, että pystymme pitämään sanamme ja toimimaan arvojemme mukaisesti palvellen aitoja arjen sankareita. Näin lunastamme paikkamme alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

J5L-Production syntyi ajatuksesta tehdä työtä yrityksessä, jonka kantavana voimana on positiivisuus ja yhdessä tekemisen meininki. Tämä unelma yhdisti avainhenkilöitämme, joilla oli vuosien kokemus erikoisajoneuvojen valmistuksesta eri yrityksissä.

Vuoden 2008 keväällä he aloittivat työt pienissä kellaritiloissa, joihin ei auton lisäksi juuri muuta mahtunutkaan. Vahva luottamus ja usko omaan tekemiseen ovat kantaneet. Nykyisin J5L-Production toimii moderneissa tuotantotiloissa Lapinlahden Alapitkällä, Pohjois-Savossa. Laadukkaiden erikoisajoneuvojen toimittamisesta vastaa noin 40 hengen työporukka.

Vaikka paljon on muuttunut, työtä tehdään edelleen pilke silmäkulmassa vahvaan osaamiseen tukeutuen. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mahdollistamassa arjen sankaritekoja.

Arvomme

Luotettavuus:
Pidämme kiinni siitä, minkä lupaamme. Tämä koskee niin asiakkaan kanssa sovittua laatua, hintaa kuin toimitusaikaakin. Emme lupaa liikoja, vaan sen, minkä pystymme pitämään.

Toimitusvarmuus:
Tiedostamme, että tuotteillamme on tärkeä tehtävä ihmishenkien pelastamisessa tai muussa yhteiskunnan toiminnan palvelemisessa. Siksi tuotteemme ovat valmiina, kun olemme niin luvanneet, ja myös niiden käyttäjät voivat luottaa tilaamiensa ajoneuvojen toimintavarmuuteen.

Vastuullisuus:
Kehitämme jatkuvasti prosessejamme yhteistyössä verkostomme kanssa vastuullisuuteen luontoarvoja ja ympäristöämme kunnioittaen. Vastuullisuus tarkoittaa ympäristöystävällisten ja kierrätettävien materiaalien valintoja sekä prosessiemme kehittämistä kokonaisuudessaan arvojamme kunnioittaen.

Joustavuus:
Meidän kanssamme on helppo toimia. Työskentelemme ketterästi ja huomioimme asiakkaidemme tarpeet esimerkiksi toimitusajan tai ominaisuuksien suhteen. Näin voimme vielä pitkällä prosessin edetessä tehdä tarvittavia muutoksia tilattaviin ajoneuvoihin.

Yhteishenki/yhteisöllisyys:
Meille ei tulla töihin, meille päästään töihin. Kaikki työntekijät ovat meillä tasa-arvoisia. Kunnioitamme toisiamme ja olemme kuin yhtä perhettä. Meille on tärkeää, että työyhteisömme on turvallinen myös henkisesti. Tämä yhteishenki mahdollistaa myös muiden arvojemme toteutumisen: toimimme yhdessä asiakkaidemme parhaaksi.


Kasvua ja Kilpailukykyä-hanke

Toteutimme Kasvua ja Kilpailukykyä -hankkeemme yhdessä Euroopan aluekehitysrahaston kanssa.