Siirry sisältöön sitemap

Mercedes-Benz Sprinter

Tekniset tiedot ja mitat
Ulkopituus 6200 mm (lisäpitkistä astinlautaan)
Ulkoleveys 2440 mm (peilistä peiliin)
Ulkokorkeus 2550 mm
Potilastilan korkeus 1800 mm
Potilastilan pituus 3150 mm
Potilastilan leveys 1260 mm (pyöräkoteloiden väli)
Potilastilan leveys 1810 mm (seinästä seinään)
Lastauskorkeus 650 mm
Akseliväli 3665 mm
Takaoviaukon leveys 1540 mm
Takaoviaukon korkeus 1550 mm
Liukuoviaukon leveys 1400 mm
Liukuoviaukon korkeus 1655 mm
Vetotavat Taka- ja neliveto
Vaihteisto Automaatti

Turvallisuus etusijalla

Sisäkatto valoineen on täysin tasainen, jolloin pääniskemävaaraa ei ole. Työskentely seisaallaan on turvallista oikein sijoitettujen kiinnipitotankojen avulla. Kaikille hoitovarusteille löytyy suunniteltu ja turvallinen sijoitus ja kiinnitys. Kaapistojen sijoitus ja koko on ergonominen ja hoidon kannalta tärkeät varusteet on sijoitettu mahdollisimman lähelle hoitajaa jolloin ylletään potilaaseen ja varusteisiin turvavöissä istuen.

Helppokäyttöinen J5L CES -väyläsähköjärjestelmä huolehtii lämpötilasta automaattisesti käyttäjän ennalta asettamien tarpeiden mukaisesti. Tehokas lämmitys ja ilmastointilaitteisto riittää vaativiin pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Sisävalaistus on toteutettu siten, että valo jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti kaikkialle hoitotilassa. Sähköjärjestelmää voidaan etäoperoida huoltojen ja päivitysten osalta. Hoitotilanteesta ja –tarpeesta riippuen valaistusta voidaan säätää helposti tarpeeseen sopivaksi. Tehokas äänieristys minimoi ajomelun kantautumisen sisätiloihin.

Katso Ford E-Transit flyeri

Ford E-Transit

Tekniset tiedot ja mitat
Ulkopituus 6200 mm (lisäpitkistä astinlautaan)
Ulkoleveys 2500 mm (peilistä peiliin)
Ulkoleveys 2100 mm (peilit taitettuna)
Potilastilan korkeus 1830 mm (FWD) 1730 (E-Transit / RWD / AWD)
Potilastilan leveys 1360 mm (pyöräkoteloiden väli)
Potilastilan leveys 1900 mm (seinästä seinään)
Lastauskorkeus 600 (FWD) / 700 mm (E-Transit / AWD / RWD)
Akseliväli 3750 mm
Takaoviaukon leveys 1560 mm
Takaoviaukon korkeus 1710 mm
Liukuoviaukon leveys 1350 mm
Liukuoviaukon korkeus 1670 mm
Vetotavat Etu-, taka- ja neliveto
Vaihteisto Manuaali, automaatti (FWD)
Kokonaismassa 3500kg (AWD / FWD / RWD) 4250kg (E-Transit)

Vaivatonta työskentelyä

Helppokäyttöinen J5L CES -sähköjärjestelmä huolehtii lämpötilasta automaattisesti käyttäjän ennalta asettamien tarpeiden mukaisesti.

Sisävalaistuksen toteutimme siten, että valo jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti kaikkialle hoitotilassa. Hoitotilanteesta ja –tarpeesta riippuen valaistusta voidaan helposti säätää tarpeeseen sopivaksi. Tehokas äänieristys minimoi ajomelun kuulumisen sisälle.

Ambulanssi mahtuu matalampaankin talliin, koska ulkopuolen varustelu ei nosta kokonaiskorkeutta. Sekä työ-, että hälytysvalot integroidaan alustan muotoihin, jolloin rakenne on äänetön, taloudellinen ja helppo pitää puhtaana. Ambulanssiin nouseminen ja paarien lastaus on etuvetoisessa mallissa helppoa matalan lattian vuoksi.

Ford Transit -ambulanssimme on suunniteltu standardin SFS-EN 1789 B-luokan ambulanssin vaatimusten mukaisesti ja törmäystestattu 10G vaatimusten mukaan. Sisäpinnat on helppo pitää puhtaana vähäisten saumojen vuoksi. Sisäkatto on tasainen, jolloin pääniskemävaaraa ei ole. Työskentely seisaallaan on turvallista oikein sijoitettujen kiinnipitotankojen avulla. Kaikille hoitovarusteille löytyy suunniteltu ja turvallinen sijoituspaikka.